Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική, είναι μια σημαντική χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του περιττού δέρματος και λίπους από την κοιλιά και για τη σύσφιξη του κοιλιακού τοιχώματος. Η διαδικασία μπορεί να μειώσει εντυπωσιακά την εμφάνιση μιας χαλαρωμένης και προεξέχουσας κοιλιάς αλλά πρέπει να λάβει κανείς υπ’όψιν ότι αφήνει μια τομή, η οποία ανάλογα με τη φύση και την έκταση του προβλήματος μπορεί να φθάνει από τον ένα γοφό στον άλλο.
Η κοιλιοπλαστική μπορεί να ενισχύσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σας, αλλά αυτό δεν

σημαίνει πως θα σας δημιουργήσει το «τέλειο σώμα», ούτε θα κάνει τους άλλους να σας αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Προτού αποφασίσετε να υποβληθείτε στην επέμβαση, σκεφτείτε προσεκτικά τις προσδοκίες σας και συζητήστε τις με το χειρουργό σας.
 
 
Εάν η χαλάρωση και το πάχος περιορίζονται στην περιοχή μόνον κάτω από τον ομφαλό, μπορεί να χρειάζεται μια πιο απλή διαδικασία, λιγότερο σύνθετη, αποκαλούμενη μίνι κοιλιοπλαστική, η οποία σαφώς είναι μια ελαφρύτερη χειρουργική πράξη. Μπορεί όμως να χρειάζεται και η προσθήκη λιποαναρρόφησης ούτως ώστε να επιτευχθεί ένα καλύτερο σχήμα του σώματός σας, ή μπορεί καμιά φορά να χρειάζεται μόνο λιποαναρρόφηση.
Εν πάση περιπτώσει, ο χειρουργός σας πρέπει να συνεργαστεί με εσάς για να σας συστήσει τη διαδικασία που είναι κατάλληλη για εσάς και θα προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το δικό σας πρόβλημα.
 
Η κοιλιοπλαστική δίνει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτά διαρκούν πολλά χρόνια, με την προϋπόθεση ότι ο ασθενής δεν θα ξαναπαχύνει και θα ασκείται τακτικά. Η κοιλιοπλαστική σε καμία περίπτωση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος.
Εάν είστε ρεαλιστικοί στις προσδοκίες σας, η κοιλιοπλαστική μπορεί να είναι ακριβώς η απάντηση για σας.

  Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία