Αυξητική Μαστών

Η αυξητική μαστού είναι μια χειρουργική διαδικασία για να ενισχύσει το μέγεθος και τη μορφή του στήθους μιας γυναίκας για διάφορους λόγους:
Για να βελτιώσει το σχήμα του σώματος μιας γυναίκας που, για προσωπικούς λόγους, αισθάνεται το μέγεθος του μαστού της να είναι μικρό.
Για να διορθώσει μείωση στο μέγεθος του μαστού μετά από εγκυμοσύνη, για να εξισορροπήσει διαφορά στο μέγεθος μεταξύ των δύο μαστών.
Σαν επανορθωτική τεχνική μετά από χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής.
Με την παρεμβολή ενός ενθέματος σιλικόνης πίσω από κάθε μαστό, είναι δυνατό να αυξηθεί το μέγεθος του στήθους κατά ένα ή δύο νούμερα. Μη διστάσετε να ρωτήσετε το χειρουργό σας εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε για τη διαδικασία.
Ένα ένθεμα μαστού αποτελείται από ένα περίβλημα σιλικόνης

που περιέχει μέσα πάλι σιλικόνη αλλά σε πιο μαλακή μορφή.
Η ασφάλεια των ενθεμάτων σιλικόνης θεωρείται πλέον δεδομένη. Οι πιο μεγάλες και εκτεταμένες έρευνες που έχουν διεξαχθεί τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και στην Αμερική δεν μπορούν να συσχετίσουν τα ενθέματα σιλικόνης με καρκίνο του μαστού ή οποιαδήποτε άλλη νόσο. Ιστορίες του στυλ «έσκασε η σιλικόνη στο αεροπλάνο» που τόσο συχνά ακούγονται, αποτελούν (για τα σύγχρονα ενθέματα) πραγματικά ιστορίες επιστημονικής φαντασίας.
 
 Η τομή μπορεί να γίνει είτε στην πτυχή του δέρματος κάτω από το στήθος ή γύρω από τη θηλαία άλω. Κάθε προσπάθεια καταβάλλεται ώστε η τομή να είναι έτσι τοποθετημένη ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο δυσδιάκριτη.
Ο πλαστικός χειρουργός δημιουργεί ένα χώρο, είτε άμεσα πίσω από το μαστό είτε κάτω από τους μυς του θωρακικού τοιχώματος. Τα ενθέματα τοποθετούνται εκεί.
Η χειρουργική επέμβαση διαρκεί συνήθως μια ώρα και κάτι. Τα ράμματα καλύπτονται με γάζες και στο στήθος τοποθετείται επίδεσμος.
 
Η απόφαση σας να κάνετε αυξητική μαστού είναι προσωπική και πιθανόν να μην την καταλαβαίνουν όλοι. Το σημαντικό είναι το πώς αισθάνεστε εσείς γι’ αυτό. Εάν έχετε επιτύχει το στόχο σας, τότε η χειρουργική επέμβαση θεωρείται επιτυχής.

  Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία