Ανόρθωση μηρών-γλουτών

Στην ανόρθωση μηρών επιτυγχάνεται η αλλαγή του σχήματος των μηρών μέσω της αφαίρεσης περιττού δέρματος (και ενίοτε λίπους) ώστε το δέρμα να είναι πιο λείο και ομαλό και οι αναλογίες του κορμού με τα πόδια να είναι πιο αρμονικές.
Αν η απώλεια βάρους και η γυμναστική δεν σας έχουν βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για ένα πιο σφιχτό και νεανικό στην όψη σώμα καθώς και αρμονικές αναλογίες στο σώμα σας, τότε μπορεί η ανόρθωση μηρών να είναι χρήσιμη για εσάς.
Η ανόρθωση μηρών δεν έχει ως σκοπό την αφαίρεση του λίπους μόνο. Για το σκοπό αυτό η λιποαναρρόφηση είναι πιο κατάλληλη επέμβαση αρκεί όμως η ελαστικότητα του δέρματος να είναι

ικανοποιητική. Αν η ελαστικότητα του δέρματος δεν είναι καλή (όπως στις μεγαλύτερες ηλικίες) τότε ο συνδυασμός ανόρθωσης και λιποαναρρόφησης μπορεί να είναι πιο ενδεδειγμένος.
Συζητήστε με το γιατρό σας γιατί θέλετε να υποβληθείτε στην επέμβαση, ποιες είναι οι προσδοκίες σας και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η ανόρθωση μηρών γίνεται κατά κανόνα με γενική αναισθησία ή μέθη. Σε συνεννόηση με το γιατρό σας θα αποφασίσετε για το ποια μέθοδος σας ταιριάζει περισσότερο.
Η τομή γίνεται στο εσωτερικό των μηρών στο σημείο που ενώνονται με τη βουβωνική χώρα και ακολουθούν τη γραμμή των εσωρούχων ή του μαγιό ώστε μετά την επούλωση να φαίνεται όσο το δυνατόν λιγότερο.
Ο χειρουργός σας αφού κάνει τις τομές αφαιρεί την κατάλληλη ποσότητα δέρματος και λιπώδους ιστού ώστε να προκύψει το επιθυμητό σχήμα στο πόδι σας.
Το αποτέλεσμα είναι εμφανές από την αρχή, όμως το οίδημα και οι μελανιές που δημιουργούνται μετά την επέμβαση δεν μας επιτρέπουν να το δούμε πλήρως. Για να υποχωρήσει το πρήξιμο και οι μελανιές όσο το δυνατόν συντομότερα γίνεται, καλό είναι να φορέσει ο ενδιαφερόμενος μετά την επέμβαση έναν ειδικό πιεστικό κορσέ για μερικές εβδομάδες. Μετά από μια επέμβαση ανόρθωσης μηρών το αποτέλεσμα στην υφή και την αίσθηση του δέρματος είναι εντυπωσιακό.

  Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία