Όταν το στήθος ενός άνδρα είναι μεγάλο και μοιάζει με γυναικείο είναι μια ενοχλητική κατάσταση για αυτόν που την έχει και συνήθως την ονομάζουμε γυναικομαστία. Οι άνδρες αυτοί σχεδόν πάντα αισθάνονται άσχημα με τον εαυτό τους και έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Για παράδειγμα δεν πάνε για μπάνιο σε παραλίες με πολύ κόσμο ή κάνουν μπάνιο στη θάλασσα φορώντας μπλουζάκι.

Η διόγκωση αυτή μπορεί να οφείλεται

Η κοιλιοπλαστική, είναι μια σημαντική χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του περιττού δέρματος και λίπους από την κοιλιά και για τη σύσφιξη του κοιλιακού τοιχώματος. Η διαδικασία μπορεί να μειώσει εντυπωσιακά την εμφάνιση μιας χαλαρωμένης και προεξέχουσας κοιλιάς αλλά πρέπει να λάβει κανείς υπ’όψιν ότι αφήνει μια τομή, η οποία ανάλογα με τη φύση και την έκταση του προβλήματος μπορεί να φθάνει από τον ένα γοφό στον άλλο.
Η κοιλιοπλαστική μπορεί να ενισχύσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σας, αλλά αυτό δεν

Η λιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία που μπορεί να σμιλεύσει το σώμα με την αφαίρεση του ανεπιθύμητου λίπους από συγκεκριμένες περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα, οι βραχίονες, το πηγούνι, τα μάγουλα και ο λαιμός. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, η λιποαναρρόφηση (που είναι επίσης γνωστή και ως λιποπλαστική ή λιπογλυπτική) ωφελήθηκε από διάφορες νέες ανακαλύψεις και μεθόδους. Σήμερα, διάφορες τεχνικές, όπως η λιποαναρρόφηση με τη βοήθεια υπερήχων και η οιδηματώδης τεχνική διήθησης, βοηθούν πολλούς πλαστικούς χειρουργούς να παρέχουν σε επιλεγμένους ασθενείς πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα και γρηγορότερους χρόνους επανόδου στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Αν και κανένας τύπος λιποαναρρόφησης δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη σωστή διατροφή και την άσκηση, η

Με τα χρόνια, παράγοντες όπως η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός και φυσικά η δύναμη της βαρύτητας αφήνουν το στίγμα τους στο στήθος μιας γυναίκας. Δεδομένου ότι το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του, τα στήθη χάνουν συχνά τη μορφή και τη σταθερότητα τους και αρχίζουν να κρεμούν. Η ανόρθωση μαστών ή μαστοπηξία, είναι μια χειρουργική διαδικασία για να σηκώσει και να αναδιαμορφώσει τα κρεμασμένα – χαλαρωμένα στήθη. Καμία χειρουργική επέμβαση δεν μπορεί μόνιμα να αναστείλει τα αποτελέσματα της βαρύτητας. Η μαστοπηξία μπορεί επίσης να μειώσει το μέγεθος της θηλαίας άλω, το

Η αυξητική μαστού είναι μια χειρουργική διαδικασία για να ενισχύσει το μέγεθος και τη μορφή του στήθους μιας γυναίκας για διάφορους λόγους:
Για να βελτιώσει το σχήμα του σώματος μιας γυναίκας που, για προσωπικούς λόγους, αισθάνεται το μέγεθος του μαστού της να είναι μικρό.
Για να διορθώσει μείωση στο μέγεθος του μαστού μετά από εγκυμοσύνη, για να εξισορροπήσει διαφορά στο μέγεθος μεταξύ των δύο μαστών.
Σαν επανορθωτική τεχνική μετά από χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής.
Με την παρεμβολή ενός ενθέματος σιλικόνης πίσω από κάθε μαστό, είναι δυνατό να αυξηθεί το μέγεθος του στήθους κατά ένα ή δύο νούμερα. Μη διστάσετε να ρωτήσετε το χειρουργό σας εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε για τη διαδικασία.
Ένα ένθεμα μαστού αποτελείται από ένα περίβλημα σιλικόνης

Οι γυναίκες με πολύ μεγάλους μαστούς μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα από το υπερβολικό βάρος αυτών: πόνο στην πλάτη και τον αυχένα, ερεθισμό του δέρματος, σκελετικές παραμορφώσεις και προβλήματα αναπνοής. Επίσης οι τιράντες των στηθόδεσμων μπορεί να αφήσουν σημάδια στους ώμους, ενώ τα μεγάλα στήθη γενικότερα μπορεί να προκαλέσουν ψυχολογικά προβλήματα σε μια γυναίκα.
Η μειωτική μαστών είναι σχεδιασμένη για αυτές τις γυναίκες. Η διαδικασία αφαιρεί λίπος, αδένα και δέρμα από τα στήθη, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται μικρότερα, ελαφρότερα και πιο σφριγηλά. Μπορεί επίσης να μειώσει το μέγεθος της θηλαίας άλω, το πιο σκούρο δέρμα δηλαδή που περιβάλλει τη θηλή. Ο στόχος είναι να δοθούν στη γυναίκα μικρότερα και καλύτερα διαμορφωμένα στήθη σε σωστή αναλογία με το υπόλοιπο σώμα της.
Η μειωτική μαστών οδηγεί σε γρήγορες αλλαγές στο σώμα. Θα απελευθερωθείτε της φυσικής ταλαιπωρίας των

Η βραχιονοπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση που αλλάζει το σχήμα του βραχίονα (των μπράτσων) από τη μασχάλη έως τον αγκώνα.
Αυξομειώσεις στο σωματικό βάρος, η πάροδος του χρόνου αλλά και κληρονομικοί παράγοντες μπορεί να οδηγήσουν τους βραχίονες σας στο να έχουν μια όψη χαλάρωσης.
Η άσκηση μπορεί να δυναμώσει και να βελτιώσει το μυικό τόνο του χεριού, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το δέρμα που έχει χάσει την ελαστικότητα του, ούτε τους υποκείμενους ιστούς που έχουν εξασθενήσει καθώς και την τοπική συγκέντρωση λίπους.
Αν λοιπόν η κάτω επιφάνεια των βραχιόνων σας έχει χαλάρωση ή φαίνεται “γεμάτο” λόγω της περίσσειας

Στην ανόρθωση μηρών επιτυγχάνεται η αλλαγή του σχήματος των μηρών μέσω της αφαίρεσης περιττού δέρματος (και ενίοτε λίπους) ώστε το δέρμα να είναι πιο λείο και ομαλό και οι αναλογίες του κορμού με τα πόδια να είναι πιο αρμονικές.
Αν η απώλεια βάρους και η γυμναστική δεν σας έχουν βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για ένα πιο σφιχτό και νεανικό στην όψη σώμα καθώς και αρμονικές αναλογίες στο σώμα σας, τότε μπορεί η ανόρθωση μηρών να είναι χρήσιμη για εσάς.
Η ανόρθωση μηρών δεν έχει ως σκοπό την αφαίρεση του λίπους μόνο. Για το σκοπό αυτό η λιποαναρρόφηση είναι πιο κατάλληλη επέμβαση αρκεί όμως η ελαστικότητα του δέρματος να είναι

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία