Ρινοπλαστική χωρίς Χειρουργείο

Η μύτη ίσως αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του προσώπου. Μια «άσχημη» μύτη μπορεί να στιγματίσει έναν άνθρωπο για όλη του τη ζωή. Η πλαστική χειρουργική έχει τη δυνατότητα να αλλάξει επιτυχώς αυτό το χαρακτηριστικό του προσώπου και η ρινοπλαστική είναι μια από τις συχνότερες αισθητικές επεμβάσεις. Ταυτόχρονα πολλές φορές διαμορφώνεται και το ρινικό διάφραγμα και αποκαθίσταται και η λειτουργία της αναπνοής.
Η ρινοπλαστική όμως είναι μια επέμβαση που πρέπει να γίνει στο Νοσοκομείο με γενική αναισθησία και διαθέτει και μια σχετικά μακρόχρονη περίοδο επανόδου με πρηξίματα, μελανιές, νάρθηκα στη μύτη κλπ. Αυτό πολλές φορές αποτελεί εμπόδιο για κάποιο άνθρωπο να υποβληθεί στην επέμβαση, γιατί φοβάται την όλη διαδικασία της επέμβασης και του μετά.

Η συγκεκριμένη μέθοδος εφαρμόζεται μόνο σε περιπτώσεις που η άκρη της μύτης (ακρορρίνιο) έχει κλίση προς τα κάτω και δεν παρουσιάζει η μύτη άλλα συνοδά προβλήματα, για τα οποία θα χρειαζόταν να καταφύγουμε σε μια κλασική επέμβαση ρινοπλαστικής. Το πλεονέκτημα της είναι ότι γίνεται γρήγορα στο ιατρείο χωρίς να υποβάλουμε την ασθενή σε ολική αναισθησία και χωρίς η μύτη να παρουσιάσει μετά πρήξιμο και μελανιές.
Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα και ουσιαστικά, επιτυγχάνεται χωρίς η μύτη να πρηστεί, χωρίς να υπάρξουν μελανιές, χωρίς να χρειαστεί να μπει κάποιος νάρθηκας.

  Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία