Βλεφαροπλαστική

Η βλεφαροπλαστική είναι μια διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται το επιπλέον δέρμα και λίπος από τα βλέφαρα.. Mπορεί να διορθώσει τα χαλαρωμένα άνω βλέφαρα και τις «σακούλες» από τα κάτω, χαρακτηριστικά γνωρίσματα που καθιστούν το βλέμμα σας γερασμένο και κουρασμένο.
 Η βλεφαροπλαστική μπορεί να γίνει μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις όπως το facelift και θα βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σας. Προτού αποφασίσετε να υποβληθείτε

στην επέμβαση, σκεφτείτε προσεκτικά τις προσδοκίες σας και συζητήστε τις με το χειρουργό σας. Οι καλύτεροι υποψήφιοι για τη βλεφαροπλαστική είναι άνδρες και γυναίκες που είναι υγιείς, με καλή ψυχολογία και ρεαλιστικοί στις προσδοκίες τους. Οι περισσότεροι είναι άνω των 35 ετών, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις ασθενών που χειρουργούνται σε νεότερη ηλικία, ιδιαίτερα αν υπάρχει κληρονομική προδιάθεση για χαλάρωση και σακούλες στα βλέφαρα.
Ο χειρουργός θα σας δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το πώς να προετοιμαστείτε για το χειρουργείο, συμπεριλαμβανομένων και των οδηγιών για την διατροφή σας, το κάπνισμα και τη λήψη ή την αποφυγή ορισμένων βιταμινών και φαρμάκων.
Φροντίστε να υπάρχει κάποιος να σας οδηγήσει σπίτι μετά από την επέμβασή.
Η βλεφαροπλαστική γίνεται με τοπική αναισθησία και την ταυτόχρονη χορήγηση κάποιου ηρεμιστικού ώστε ο ασθενής να μην αισθάνεται πόνο και ταυτόχρονα να είναι χαλαρωμένος.
 
 
Εάν το πρόβλημα είναι η χαλάρωση του δέρματος, αυτή διορθώνεται με κάποια είδη laser, τα οποία προκαλούν πύκνωση στο δέρμα. Βέβαια σε μεγάλο βαθμό χαλάρωσης η ρίκνωση, που μπορεί να δημιουργήσει το laser δεν θα είναι αρκετή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η μόνη λύση είναι η χειρουργική αφαίρεση το δέρματος., Όμως και πάλι αυτή μπορεί να είναι πολύ μικρού βαθμού και επιφανειακή από τη στιγμή που δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσουμε όλα τα στάδια της βλεφαροπλαστικής με επεμβατικό τρόπο. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για αυτή τη  διαδικασία είναι τα peeling ή κάποιες κατηγορίες laser.

  Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία