«Μίνι» Lift

Ο λαιμός και το οβάλ του προσώπου προδίδουν την ηλικία μιας γυναίκας!... Τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, που "σπάνε" γρήγορα και δεν μπορεί να διορθωθεί εύκολα η ύπαρξη ρυτίδων. Τώρα, με το "μίνι" λίφτ, ανώδυνα, αποτελεσματικά και με άμεση επάνοδο στην καθημερινότητα, αποκτήστε ένα νεανικό λαιμό και οβάλ και κρύψτε χρόνια!

Το S lift είναι μια τεχνική λίφτινγκ "μίνι" που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της ήπιας έως μέτριας χαλάρωσης στο κάτω μέρος του προσώπου και το λαιμό. Το "μίνι" λίφτ θα σας αναζωογονήσει άμεσα με πολύ μικρές ανεπαίσθητες τομές και λιγότερους κινδύνους σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό full facelift. Η διαδικασία μπορεί να προσφέρει μια πιο νεανική και αναζωογονημένη εμφάνιση στο πρόσωπο και στο λαιμό, σημεία που από πολύ νωρίς εμφανίζουν τα σημάδια του χρόνου. Αφορά υγιείς άνδρες και γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, αλλά επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση τους.

Πρόκειται για μια ιδανική διαδικασία για όσους επιθυμούν να δεχτούν πιο μετριοπαθείς αλλά και σαφείς βελτιώσεις με ταχύτερη ανάκαμψη, λιγότερο δαπανηρή και λιγότερο επεμβατική διαδικασία. Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση. Η αποθεραπεία διαρκεί περίπου τρεις έως πέντε ημέρες. Οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν μερικούς μικρούς μώλωπες και οίδημα.

Τα ράμματα αφαιρούνται μέσα σε πέντε έως επτά ημέρες. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους σε περίπου τρεις έως πέντε ημέρες, αν και θα πρέπει να αποφεύγονται περισσότερες επίπονες δραστηριότητες για δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Δρ. Βλάχο θα συζητήσετε τι είναι αυτό που επιθυμείτε για την εμφάνιση του προσώπου σας και τι ελπίζετε να επιτύχετε μέσω της χειρουργικής επέμβασης.

Το πρόσωπο και το δέρμα σας θα εξεταστούν, θα ληφθεί ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και οι επιλογές σας θα συζητηθούν. Θα εξηγηθούν όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας και θα αντιμετωπιστούν τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που έχετε.

Η ρινοπλαστική είναι η επέμβαση που αναδιαμορφώνει τη μύτη, μία από τις πιο συχνές επεμβάσεις στην πλαστική χειρουργική. Με τη ρινοπλαστική μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί το μέγεθος της μύτης, να αλλάξει η μορφή της άκρης ή της ράχης της μύτης, να στενέψουν τα ρουθούνια ή να αλλάξει η γωνία μεταξύ της μύτης και του άνω χείλους. Μπορεί επίσης να διορθωθεί μια ατέλεια εκ γενετής ή ένας τραυματισμός. Τέλος μπορεί να διαμορφωθεί το διάφραγμα και να αποκατασταθεί η ρινική αναπνοή.
Η ρινοπλαστική μπορεί να γίνει για λόγους αισθητικούς, επανορθωτικούς, να διορθώσει εκ γενετής ατέλειες ή προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή.
Η ηλικία μπορεί επίσης να παίξει σημαντικό ρόλο. Πολλοί χειρουργοί προτιμούν να μην χειρουργούν

Η μύτη ίσως αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του προσώπου. Μια «άσχημη» μύτη μπορεί να στιγματίσει έναν άνθρωπο για όλη του τη ζωή. Η πλαστική χειρουργική έχει τη δυνατότητα να αλλάξει επιτυχώς αυτό το χαρακτηριστικό του προσώπου και η ρινοπλαστική είναι μια από τις συχνότερες αισθητικές επεμβάσεις. Ταυτόχρονα πολλές φορές διαμορφώνεται και το ρινικό διάφραγμα και αποκαθίσταται και η λειτουργία της αναπνοής.
Η ρινοπλαστική όμως είναι μια επέμβαση που πρέπει να γίνει στο Νοσοκομείο με γενική αναισθησία και διαθέτει και μια σχετικά μακρόχρονη περίοδο επανόδου με πρηξίματα, μελανιές, νάρθηκα στη μύτη κλπ. Αυτό πολλές φορές αποτελεί εμπόδιο για κάποιο άνθρωπο να υποβληθεί στην επέμβαση, γιατί φοβάται την όλη διαδικασία της επέμβασης και του μετά.

Η βλεφαροπλαστική είναι μια διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται το επιπλέον δέρμα και λίπος από τα βλέφαρα.. Mπορεί να διορθώσει τα χαλαρωμένα άνω βλέφαρα και τις «σακούλες» από τα κάτω, χαρακτηριστικά γνωρίσματα που καθιστούν το βλέμμα σας γερασμένο και κουρασμένο.
 Η βλεφαροπλαστική μπορεί να γίνει μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις όπως το facelift και θα βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σας. Προτού αποφασίσετε να υποβληθείτε

Τα αφεστώτα ώτα (τα πεταχτά αυτιά δηλαδή), διορθώνονται χειρουργικά με την κλασική επέμβαση της ωτοπλαστικής η οποία όμως δεν παύει να είναι μια επέμβαση. Αυτό σημαίνει νοσοκομείο, αναισθησία, ράμματα, πιθανώς πόνο κτλ.
Για ορισμένους αυτά μπορεί να ακούγονται ως φυσιολογικά από τη στιγμή που κάποιος επιθυμεί να χειρουργηθεί, υπάρχει όμως κόσμος που και μόνο η ιδέα του χειρουργείου, του νοσοκομείου, της ένεσης ή των ραμμάτων τον τρομοκρατεί.

Η απώλεια των τριχών είναι αποτέλεσμα πρώτιστα  ενός συνδυασμού γήρανσης, αλλαγής στις ορμόνες και οικογενειακού ιστορικού φαλάκρας. Κατά κανόνα, όσο νωρίτερα αρχίζει η απώλεια των τριχών, τόσο μεγαλύτερη είναι και η τελική έκταση της φαλάκρας. Απώλεια τριχών μπορεί επίσης να προκληθεί από εγκαύματα ή κάποιο τραύμα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση η χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης της τριχοφυΐας θεωρείται επανορθωτική επέμβαση.
Καλό είναι να γνωρίζετε πως η μεταμόσχευση τριχών είναι μια επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία από κατάλληλα εκπαιδευμένους πλαστικούς χειρουργούς.
Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σας, αλλά αυτό

Όσο οι άνθρωποι γερνούν, οι επιπτώσεις της βαρύτητας, της έκθεσης στον ήλιο, και του στρες της καθημερινής ζωής μπορούν να φανούν στα πρόσωπα τους. Βαθιές ρυτίδες σχηματίζονται μεταξύ της μύτης και του μάγουλου, το οβάλ του προσώπου χάνει το σχήμα του και κρεμάει, πτυχές και εναποθέσεις λίπους εμφανίζονται γύρω από το λαιμό.

Το facelift (τεχνικά γνωστό ως ρυτιδεκτομή) δεν μπορεί να σταματήσει την διαδικασία γήρανσης. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να «γυρίσει πίσω το ρολόι», βελτιώνοντας τα πιο ορατά σημάδια της γήρανσης με την αφαίρεση του υπερβολικού λίπους και δέρματος, τη σύσφιγξη των μυών, και την ανακατανομή του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό. Το facelift μπορεί και να συνοδεύεται από άλλες διαδικασίες όπως για παράδειγμα τη βλεφαροπλαστική ή τη ρινοπλαστική.

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία