«Μίνι» Lift

Ο λαιμός και το οβάλ του προσώπου προδίδουν την ηλικία μιας γυναίκας!... Τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματος, που "σπάνε" γρήγορα και δεν μπορεί να διορθωθεί εύκολα η ύπαρξη ρυτίδων. Τώρα, με το "μίνι" λίφτ, ανώδυνα, αποτελεσματικά και με άμεση επάνοδο στην καθημερινότητα, αποκτήστε ένα νεανικό λαιμό και οβάλ και κρύψτε χρόνια!

Το S lift είναι μια τεχνική λίφτινγκ "μίνι" που μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της ήπιας έως μέτριας χαλάρωσης στο κάτω μέρος του προσώπου και το λαιμό. Το "μίνι" λίφτ θα σας αναζωογονήσει άμεσα με πολύ μικρές ανεπαίσθητες τομές και λιγότερους κινδύνους σε σύγκριση με ένα παραδοσιακό full facelift. Η διαδικασία μπορεί να προσφέρει μια πιο νεανική και αναζωογονημένη εμφάνιση στο πρόσωπο και στο λαιμό, σημεία που από πολύ νωρίς εμφανίζουν τα σημάδια του χρόνου. Αφορά υγιείς άνδρες και γυναίκες που δεν ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση, αλλά επιθυμούν να βελτιώσουν την εμφάνιση τους.

Πρόκειται για μια ιδανική διαδικασία για όσους επιθυμούν να δεχτούν πιο μετριοπαθείς αλλά και σαφείς βελτιώσεις με ταχύτερη ανάκαμψη, λιγότερο δαπανηρή και λιγότερο επεμβατική διαδικασία. Η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι άμεση. Η αποθεραπεία διαρκεί περίπου τρεις έως πέντε ημέρες. Οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν μερικούς μικρούς μώλωπες και οίδημα.

Τα ράμματα αφαιρούνται μέσα σε πέντε έως επτά ημέρες. Οι περισσότεροι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους σε περίπου τρεις έως πέντε ημέρες, αν και θα πρέπει να αποφεύγονται περισσότερες επίπονες δραστηριότητες για δύο εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Δρ. Βλάχο θα συζητήσετε τι είναι αυτό που επιθυμείτε για την εμφάνιση του προσώπου σας και τι ελπίζετε να επιτύχετε μέσω της χειρουργικής επέμβασης.

Το πρόσωπο και το δέρμα σας θα εξεταστούν, θα ληφθεί ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και οι επιλογές σας θα συζητηθούν. Θα εξηγηθούν όλες οι λεπτομέρειες της διαδικασίας και θα αντιμετωπιστούν τυχόν ερωτήσεις ή ανησυχίες που έχετε.

Η απώλεια των τριχών είναι αποτέλεσμα πρώτιστα  ενός συνδυασμού γήρανσης, αλλαγής στις ορμόνες και οικογενειακού ιστορικού φαλάκρας. Κατά κανόνα, όσο νωρίτερα αρχίζει η απώλεια των τριχών, τόσο μεγαλύτερη είναι και η τελική έκταση της φαλάκρας. Απώλεια τριχών μπορεί επίσης να προκληθεί από εγκαύματα ή κάποιο τραύμα, αλλά σε αυτήν την περίπτωση η χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης της τριχοφυΐας θεωρείται επανορθωτική επέμβαση.
Καλό είναι να γνωρίζετε πως η μεταμόσχευση τριχών είναι μια επεμβατική διαδικασία που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια με επιτυχία από κατάλληλα εκπαιδευμένους πλαστικούς χειρουργούς.
Η μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σας, αλλά αυτό

Τα αφεστώτα ώτα (τα πεταχτά αυτιά δηλαδή), διορθώνονται χειρουργικά με την κλασική επέμβαση της ωτοπλαστικής η οποία όμως δεν παύει να είναι μια επέμβαση. Αυτό σημαίνει νοσοκομείο, αναισθησία, ράμματα, πιθανώς πόνο κτλ.
Για ορισμένους αυτά μπορεί να ακούγονται ως φυσιολογικά από τη στιγμή που κάποιος επιθυμεί να χειρουργηθεί, υπάρχει όμως κόσμος που και μόνο η ιδέα του χειρουργείου, του νοσοκομείου, της ένεσης ή των ραμμάτων τον τρομοκρατεί.

Η ρινοπλαστική είναι η επέμβαση που αναδιαμορφώνει τη μύτη, μία από τις πιο συχνές επεμβάσεις στην πλαστική χειρουργική. Με τη ρινοπλαστική μπορεί να μειωθεί ή να αυξηθεί το μέγεθος της μύτης, να αλλάξει η μορφή της άκρης ή της ράχης της μύτης, να στενέψουν τα ρουθούνια ή να αλλάξει η γωνία μεταξύ της μύτης και του άνω χείλους. Μπορεί επίσης να διορθωθεί μια ατέλεια εκ γενετής ή ένας τραυματισμός. Τέλος μπορεί να διαμορφωθεί το διάφραγμα και να αποκατασταθεί η ρινική αναπνοή.
Η ρινοπλαστική μπορεί να γίνει για λόγους αισθητικούς, επανορθωτικούς, να διορθώσει εκ γενετής ατέλειες ή προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή.
Η ηλικία μπορεί επίσης να παίξει σημαντικό ρόλο. Πολλοί χειρουργοί προτιμούν να μην χειρουργούν

Η μύτη ίσως αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο του προσώπου. Μια «άσχημη» μύτη μπορεί να στιγματίσει έναν άνθρωπο για όλη του τη ζωή. Η πλαστική χειρουργική έχει τη δυνατότητα να αλλάξει επιτυχώς αυτό το χαρακτηριστικό του προσώπου και η ρινοπλαστική είναι μια από τις συχνότερες αισθητικές επεμβάσεις. Ταυτόχρονα πολλές φορές διαμορφώνεται και το ρινικό διάφραγμα και αποκαθίσταται και η λειτουργία της αναπνοής.
Η ρινοπλαστική όμως είναι μια επέμβαση που πρέπει να γίνει στο Νοσοκομείο με γενική αναισθησία και διαθέτει και μια σχετικά μακρόχρονη περίοδο επανόδου με πρηξίματα, μελανιές, νάρθηκα στη μύτη κλπ. Αυτό πολλές φορές αποτελεί εμπόδιο για κάποιο άνθρωπο να υποβληθεί στην επέμβαση, γιατί φοβάται την όλη διαδικασία της επέμβασης και του μετά.

Η βλεφαροπλαστική είναι μια διαδικασία κατά την οποία αφαιρείται το επιπλέον δέρμα και λίπος από τα βλέφαρα.. Mπορεί να διορθώσει τα χαλαρωμένα άνω βλέφαρα και τις «σακούλες» από τα κάτω, χαρακτηριστικά γνωρίσματα που καθιστούν το βλέμμα σας γερασμένο και κουρασμένο.
 Η βλεφαροπλαστική μπορεί να γίνει μόνη της ή σε συνδυασμό με άλλες επεμβάσεις όπως το facelift και θα βελτιώσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σας. Προτού αποφασίσετε να υποβληθείτε

Όσο οι άνθρωποι γερνούν, οι επιπτώσεις της βαρύτητας, της έκθεσης στον ήλιο, και του στρες της καθημερινής ζωής μπορούν να φανούν στα πρόσωπα τους. Βαθιές ρυτίδες σχηματίζονται μεταξύ της μύτης και του μάγουλου, το οβάλ του προσώπου χάνει το σχήμα του και κρεμάει, πτυχές και εναποθέσεις λίπους εμφανίζονται γύρω από το λαιμό.

Το facelift (τεχνικά γνωστό ως ρυτιδεκτομή) δεν μπορεί να σταματήσει την διαδικασία γήρανσης. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να «γυρίσει πίσω το ρολόι», βελτιώνοντας τα πιο ορατά σημάδια της γήρανσης με την αφαίρεση του υπερβολικού λίπους και δέρματος, τη σύσφιγξη των μυών, και την ανακατανομή του δέρματος σε πρόσωπο και λαιμό. Το facelift μπορεί και να συνοδεύεται από άλλες διαδικασίες όπως για παράδειγμα τη βλεφαροπλαστική ή τη ρινοπλαστική.

Η βραχιονοπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση που αλλάζει το σχήμα του βραχίονα (των μπράτσων) από τη μασχάλη έως τον αγκώνα.
Αυξομειώσεις στο σωματικό βάρος, η πάροδος του χρόνου αλλά και κληρονομικοί παράγοντες μπορεί να οδηγήσουν τους βραχίονες σας στο να έχουν μια όψη χαλάρωσης.
Η άσκηση μπορεί να δυναμώσει και να βελτιώσει το μυικό τόνο του χεριού, αλλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει το δέρμα που έχει χάσει την ελαστικότητα του, ούτε τους υποκείμενους ιστούς που έχουν εξασθενήσει καθώς και την τοπική συγκέντρωση λίπους.
Αν λοιπόν η κάτω επιφάνεια των βραχιόνων σας έχει χαλάρωση ή φαίνεται “γεμάτο” λόγω της περίσσειας

Η κοιλιοπλαστική, είναι μια σημαντική χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του περιττού δέρματος και λίπους από την κοιλιά και για τη σύσφιξη του κοιλιακού τοιχώματος. Η διαδικασία μπορεί να μειώσει εντυπωσιακά την εμφάνιση μιας χαλαρωμένης και προεξέχουσας κοιλιάς αλλά πρέπει να λάβει κανείς υπ’όψιν ότι αφήνει μια τομή, η οποία ανάλογα με τη φύση και την έκταση του προβλήματος μπορεί να φθάνει από τον ένα γοφό στον άλλο.
Η κοιλιοπλαστική μπορεί να ενισχύσει την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση σας, αλλά αυτό δεν

Η λιποαναρρόφηση είναι μια διαδικασία που μπορεί να σμιλεύσει το σώμα με την αφαίρεση του ανεπιθύμητου λίπους από συγκεκριμένες περιοχές όπως η κοιλιά, οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα, οι βραχίονες, το πηγούνι, τα μάγουλα και ο λαιμός. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας, η λιποαναρρόφηση (που είναι επίσης γνωστή και ως λιποπλαστική ή λιπογλυπτική) ωφελήθηκε από διάφορες νέες ανακαλύψεις και μεθόδους. Σήμερα, διάφορες τεχνικές, όπως η λιποαναρρόφηση με τη βοήθεια υπερήχων και η οιδηματώδης τεχνική διήθησης, βοηθούν πολλούς πλαστικούς χειρουργούς να παρέχουν σε επιλεγμένους ασθενείς πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα και γρηγορότερους χρόνους επανόδου στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Αν και κανένας τύπος λιποαναρρόφησης δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη σωστή διατροφή και την άσκηση, η

Οι γυναίκες με πολύ μεγάλους μαστούς μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα από το υπερβολικό βάρος αυτών: πόνο στην πλάτη και τον αυχένα, ερεθισμό του δέρματος, σκελετικές παραμορφώσεις και προβλήματα αναπνοής. Επίσης οι τιράντες των στηθόδεσμων μπορεί να αφήσουν σημάδια στους ώμους, ενώ τα μεγάλα στήθη γενικότερα μπορεί να προκαλέσουν ψυχολογικά προβλήματα σε μια γυναίκα.
Η μειωτική μαστών είναι σχεδιασμένη για αυτές τις γυναίκες. Η διαδικασία αφαιρεί λίπος, αδένα και δέρμα από τα στήθη, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται μικρότερα, ελαφρότερα και πιο σφριγηλά. Μπορεί επίσης να μειώσει το μέγεθος της θηλαίας άλω, το πιο σκούρο δέρμα δηλαδή που περιβάλλει τη θηλή. Ο στόχος είναι να δοθούν στη γυναίκα μικρότερα και καλύτερα διαμορφωμένα στήθη σε σωστή αναλογία με το υπόλοιπο σώμα της.
Η μειωτική μαστών οδηγεί σε γρήγορες αλλαγές στο σώμα. Θα απελευθερωθείτε της φυσικής ταλαιπωρίας των

Στην ανόρθωση μηρών επιτυγχάνεται η αλλαγή του σχήματος των μηρών μέσω της αφαίρεσης περιττού δέρματος (και ενίοτε λίπους) ώστε το δέρμα να είναι πιο λείο και ομαλό και οι αναλογίες του κορμού με τα πόδια να είναι πιο αρμονικές.
Αν η απώλεια βάρους και η γυμναστική δεν σας έχουν βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας για ένα πιο σφιχτό και νεανικό στην όψη σώμα καθώς και αρμονικές αναλογίες στο σώμα σας, τότε μπορεί η ανόρθωση μηρών να είναι χρήσιμη για εσάς.
Η ανόρθωση μηρών δεν έχει ως σκοπό την αφαίρεση του λίπους μόνο. Για το σκοπό αυτό η λιποαναρρόφηση είναι πιο κατάλληλη επέμβαση αρκεί όμως η ελαστικότητα του δέρματος να είναι

Όταν το στήθος ενός άνδρα είναι μεγάλο και μοιάζει με γυναικείο είναι μια ενοχλητική κατάσταση για αυτόν που την έχει και συνήθως την ονομάζουμε γυναικομαστία. Οι άνδρες αυτοί σχεδόν πάντα αισθάνονται άσχημα με τον εαυτό τους και έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Για παράδειγμα δεν πάνε για μπάνιο σε παραλίες με πολύ κόσμο ή κάνουν μπάνιο στη θάλασσα φορώντας μπλουζάκι.

Η διόγκωση αυτή μπορεί να οφείλεται

Με τα χρόνια, παράγοντες όπως η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός και φυσικά η δύναμη της βαρύτητας αφήνουν το στίγμα τους στο στήθος μιας γυναίκας. Δεδομένου ότι το δέρμα χάνει την ελαστικότητα του, τα στήθη χάνουν συχνά τη μορφή και τη σταθερότητα τους και αρχίζουν να κρεμούν. Η ανόρθωση μαστών ή μαστοπηξία, είναι μια χειρουργική διαδικασία για να σηκώσει και να αναδιαμορφώσει τα κρεμασμένα – χαλαρωμένα στήθη. Καμία χειρουργική επέμβαση δεν μπορεί μόνιμα να αναστείλει τα αποτελέσματα της βαρύτητας. Η μαστοπηξία μπορεί επίσης να μειώσει το μέγεθος της θηλαίας άλω, το

Η αυξητική μαστού είναι μια χειρουργική διαδικασία για να ενισχύσει το μέγεθος και τη μορφή του στήθους μιας γυναίκας για διάφορους λόγους:
Για να βελτιώσει το σχήμα του σώματος μιας γυναίκας που, για προσωπικούς λόγους, αισθάνεται το μέγεθος του μαστού της να είναι μικρό.
Για να διορθώσει μείωση στο μέγεθος του μαστού μετά από εγκυμοσύνη, για να εξισορροπήσει διαφορά στο μέγεθος μεταξύ των δύο μαστών.
Σαν επανορθωτική τεχνική μετά από χειρουργική επέμβαση μαστεκτομής.
Με την παρεμβολή ενός ενθέματος σιλικόνης πίσω από κάθε μαστό, είναι δυνατό να αυξηθεί το μέγεθος του στήθους κατά ένα ή δύο νούμερα. Μη διστάσετε να ρωτήσετε το χειρουργό σας εάν υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε για τη διαδικασία.
Ένα ένθεμα μαστού αποτελείται από ένα περίβλημα σιλικόνης

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία