Γυρίστε το χρόνο πίσω με την πιο προηγμένη υψηλή τεχνολογία 4D!4DMulti Line Hifu

Η επανάσταση στο χώρο του μη επεμβατικού lifting  με τα θεαματικότερα αποτελέσματα!

 

Η SOYOUCULT, συνεχίζει να καινοτομεί!

Έφερε για σας το «υπερόπλο» ομορφιάς 4D multi-line HIFU - High Intensity Focus Ultrasound. Ένα επαναστατικό μηχάνημα για την άμεση σύσφιξη του προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ, έναν τετραδιάστατο υψηλής έντασης εστιασμένο υπέρηχο!

11 φορές πιο ισχυρός από το γνωστό HI FU, ο νέος αυτός τετραδιάστατος υψηλής έντασης εστιασμένος υπέρηχος αναγεννά τους ιστούς, σφίγγει τους μύες και φτάνει βαθιά στο δέρμα. Η συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting, εξίσου αποτελεσματικό με την αισθητική χειρουργική.

  • Σφίγγει και ανορθώνει το δέρμα του προσώπου 
  • Σφίγγει το δέρμα των βλεφάρων
  • Ανορθώνει τα ζυγωματικά 
  • Βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου 
  • Εξαφανίζει το διπλοσάγονο
  • Απαλύνει τις ρυτίδες του λαιμού
  • Διαρκής δράση νεότητας: εντατική διέγερση κολλαγόνου, ελαστίνης, αναγέννηση του δέρματος
  • Το δέρμα ανακτά τη χαμένη του λάμψη

 

Πρόκειται για μια νέα, πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλή μέθοδο μη επεμβατικού λίφτινγκ που έρχεται να τονώσει και να ανορθώσει το δέρμα και να χαρίσει ξανά στο πρόσωπο το χαμένο του σφρίγος, χωρίς  ταλαιπωρία . Κλινικά αποδεδειγμένο, ασφαλές και αποτελεσματικό.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό και βελτιώνεται σημαντικά το επόμενο διάστημα. Είναι μια απόλυτα ασφαλής, σύντομη διαδικασία, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. 


Αποκτήστε το νεανικό πρόσωπο που ονειρεύεστε σε μία μόλις ημέρα !

Σταματήστε τη διαδικασία γήρανσης και διατηρήστε τα αποτελέσματα για 2-3 χρόνια!

COOLIFTING – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΗΤΑΣ

ΤΟ «ΟΠΛΟ»  ΟΜΟΡΦΙΑΣ  για ακαταμάχητη γοητεία

Λίγα λεπτά για να αφαιρέσετε πολλά  χρόνια!

 

Άμεσα ορατά αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία!

Η SOYOUCULT, συνεχίζει να καινοτομεί!

Φέρνει για σας το «όπλο» ομορφιάς  COOLIFTING!

Το πρόσωπο σας θα αναδομηθεί σε λίγα λεπτά !

Μπορείτε να τα διαθέσετε;

Απλή, αποτελεσματική, μη επεμβατική, ανώδυνη και γρήγορη θεραπεία:

Το μέλλον για την αναζωογόνηση του προσώπου.

-          Άμεση δράση lifting,

-          Εξάλειψη επιφανειακών  ρυτίδων

-          Διαρκής δράση νεότητας: εντατική διέγερση κολλαγόνου,  ελαστίνης , αναγέννηση του δέρματος,  

-          Αποκατάσταση του χαμένου όγκου

-          Μοναδική λάμψη

Η  υφή και η ποιότητα του δέρματος βελτιώνονται σημαντικά ...

Άμεσα αποτελέσματα με μία μόνο συνεδρία!

Είναι η πιο εντυπωσιακή και γρήγορη θεραπεία που παρατηρήθηκε ποτέ, αψηφώντας τον χρόνο που περνάει: Λίγα λεπτά για να αφαιρέσετε πολλά  χρόνια!

Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία καθόλου επώδυνη.

Ο συνδυασμός της ψυχρής ροής CO2 σε υψηλή πίεση και τα κονιορτοποιημένα συστατικά υαλουρονικού οξέος και πολυβιταμινών προσφέρουν  στο δέρμα μια ξεχωριστή εμπειρία βαθιάς ενυδάτωσης και ισχυρής τόνωσης.  Ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος, προκαλεί παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και αυξάνει την οξυγόνωση των ιστών.

Έτσι έχουμε ένα διπλό αποτέλεσμα:

αφενός, ένα άμεσο ανορθωτικό αποτέλεσμα (lifting), το οποίο σημαίνει εξάλειψη των επιφανειακών ρυτίδων, μείωση των βαθιών δερματικών πτυχών και αποκατάσταση του χαμένου όγκου.

Aπό την άλλη πλευρά, ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα από την έντονη διέγερση κολλαγόνου και ελαστίνης, αναγέννηση της υφής και βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

 

Το Coolifting έχει σχεδιαστεί άλλωστε για να αντιμετωπίζει εύκολα τις φθορές του χρόνου .

Μη-επεμβατικό Lifting  με υπέρηχους

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Τι είναι

Το πρωτοποριακό  Μη-επεμβατικό Lifting  με υπέρηχους! Είναι μία νέα, μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί υπέρηχους για lifting και τόνωση του χαλαρού δέρματος  σε πρόσωπο και σώμα. Η θεραπεία δεν δημιουργεί ερεθισμό και δεν απαιτεί  χρόνο ανάρρωσης.

Η τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) μας επιτρέπει να βλέπουμε  κατά την διάρκεια της θεραπείας τις στιβάδες του δέρματος και των μυών και να στοχεύουμε-θεραπεύουμε  σε συγκεκριμένα βάθη  .

Πώς λειτουργεί

Needling – Ή αλλιώς, όταν η τεχνολογία δεν είναι πάντα η μόνη λύση
    Το δέρμα για να δείχνει ανανεωμένο χρειάζεται μια νεανική, υγιή, ομοιόμορφου χρώματος, μαλακή και ενυδατωμένη επιδερμίδα.
Ένα από τα αρχικά μας βήματα προς την κατεύθυνση αυτή είναι να αναπληρώσουμε τοπικά τη φωτοευαίσθητη βιταμίνη Α καθώς και άλλα αντιοξειδωτικά στοιχεία (όπως βιταμίνη C, E, καροτενοειδή) που καταστρέφονται μετά από την έκθεση στον ήλιο.
Η τοπική εφαρμογή κρεμών δεν αρκεί από μόνη της βέβαια.
Ως εναλλακτική του laser και κάθε άλλης “επεμβατικής” τεχνικής στην επιδερμίδα, χρειαζόμαστε μια μέθοδο που να διαφυλάσσει την επιδερμίδα αλλά ταυτόχρονα να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

Τι είναι το Tight Thread Lift
Το Tight Thread lift με νήματα PDO είναι μια καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και ανυψώνει τους ιστούς που έχουν χαλαρώσει χωρίς επέμβαση. Τα PDO Lifting Threads είναι 100% βιο-απορροφήσιμα νήματα. Σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Δεν αντικαθιστούν το χειρουργικό lifting αλλά αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.
Το υλικό PDO χρησιμοποιείται για την κατασκευή ραμμάτων

Η μεσοθεραπεία είναι η μία από τις πιο μοδάτες λέξεις της εποχής μας, ειδικά στην αισθητική Ιατρική.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια μη-επεμβατική ιατρική θεραπεία που περιλαμβάνει πολλαπλούς νυγμούς, πολλά τσιμπήματα δηλαδή μέσω των οποίων εγχέεται κάτω από το δέρμα ένα διάλυμα με συγκεκριμένες δραστικές ουσίες που επιλέγει κάθε φορά ο ιατρός για να αντιμετωπίσει το εκάστοτε πρόβλημα (όπως κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος, χαλάρωση και γήρανση του δέρματος κλπ). Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι συνήθως

Το BOTOX είναι η πιο διαδεδομένη και αποτελεσματική αγωγή για τις ρυτίδες έκφρασης. Περιλαμβάνει μια σειρά από μικροσκοπικές εγχύσεις με BOTOX στην περιοχή του προσώπου από εξειδικευμένο και ειδικά εκπαιδευμένο ιατρό. Η συγκεκριμένη αγωγή έχει περισσότερες από 50.000 εφαρμογές στην Ελλάδα και πάνω από 10 εκατομμύρια παγκοσμίως κάθε χρόνο. Είναι η Νο 1 θεραπεία σε όλο τον κόσμο μιας και συνδυάζει θεαματικά αποτελέσματα, ελάχιστο χρόνο εφαρμογής, αναστρέψιμο αποτέλεσμα, καμία παρενέργεια και χαμηλό κόστος σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα.
Το BOTOX έχει εξαιρετικό προφίλ ασφαλείας. Χρησιμοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια σε 8 διαφορετικές ειδικότητες για όλα τα είδη μυϊκών δυσλειτουργιών και παθήσεων. Το τεράστιο ιστορικό του φαρμάκου χωρίς παρενέργειες παρέχει από μόνο του τις απαραίτητες εγγυήσεις για την ασφάλεια του ακόμη και για περιπτώσεις που η ποσότητα που χρησιμοποιείται είναι πολλαπλάσια από την

Το υαλουρονικό οξύ είναι μία ουσία που βρίσκεται φυσιολογικά στον οργανισμό μας.
Σε αντίθεση με το κολλαγόνο που χρησιμοποιήθηκε παλαιότερα, το υαλουρονικό οξύ δεν παράγεται από ζώα και συνεπώς δεν υπάρχει φόβος για μετάδοση νοσημάτων (π.χ. νόσος των τρελλών αγελάδων), δεν υπάρχει φόβος για αλλεργικές αντιδράσεις και ούτε χρειάζεται τεστ προτού γίνει η εφαρμογή.
•    Το υαλουρονικό είναι ένα υλικό πλήρως απορροφήσιμο από τον οργανισμό, έχει χρησιμοποιηθεί

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία