Σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος κι αν έχετε πρόβλημα, το νέο «όπλο» είναι εδώ για να μας δώσει τη λύση!
Η  νέα τεχνολογία συνδυάζει τη δράση δύο αγαπημένων ενεργειών της κοσμητικής ιατρικής, τις μονοπολικές ραδιοσυχνότητες και τον θερμικό υπέρηχο και επιτυγχάνει θεαματική λιποδιάλυση και παράλληλα σύσφιξη του δέρματος. Μία θεραπεία ιδανική για όσους αναζητούσαν μία ασφαλή και αποτελεσματική λύση για τη σμίλευση του σώματος και τη σύσφιξη του δέρματος:

 • χωρίς πόνο,
 • χωρίς νυστέρι,
 • χωρίς χρόνο αποθεραπείας,
 • και με προσιτό κόστος.

Αντιμετωπίζει τη συσσώρευση λίπους και τη χαλάρωση του δέρματος σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος και του προσώπου :

 • εφαρμόζεται στα μπράτσα,
 • την κοιλιά,
 • την πλάτη,
 • τα πλαϊνά της μέσης,
 • τους γλουτούς,
 • τους μηρούς,
 • τα γόνατα
 • αλλά και σε όλο το πρόσωπο 

Ανώδυνα, αναίμακτα διαλύει τα λιποκύτταρα και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα ορατό αμέσως μετά την 1η εφαρμογή. Με την τεχνολογία Skin Shape, τα λιποκύτταρα διαλύονται και αρχίζει η απόπτωση τους (φυσιολογικός κυτταρικός θάνατος). Ο αριθμός τους στην περιοχή της θεραπείας μειώνεται οριστικά και επομένως αν υπάρξει αύξηση του σωματικού βάρους αργότερα, το λίπος κατανέμεται πιο ομοιόμορφα σε όλο το σώμα.
Ακόμα, διαλύει την κυτταρίτιδα αφού είναι αποτελεσματική τόσο στη λιποδιάλυση όσο και στην ισχυρή τόνωση του δέρματος.
Είναι μία ευέλικτη θεραπεία που υπερπηδά τους περιορισμούς άλλων μεθόδων λιποδιάλυσης και σύσφιξης.

Σε σύγκριση με άλλες θεραπείες, η τεχνολογία Skin Shape έχει πλεονεκτήματα:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ

·  Ανώδυνη και αναίμακτη!
·  Αποτέλεσμα από την 1η φορά!
·  Άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες σας

  Εκδήλωση Ενδιαφέροντος  
 

Στο σώμα η μεσοθεραπεία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα για την μείωση του τοπικού πάχους και κατά της κυτταρίτιδας. Ενεργοποιεί την λιπόλυση στην περιοχή που εγχύονται οι δραστικές ουσίες και επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και ανόρθωση βελτιώνοντας παράλληλα το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος του σώματος. Η μεσοθεραπεία σώματος είναι η μέθοδος κατά την οποία διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό ουσίες όπως η L-Carnitine, Caffeine, Artichochevitamines, οι οποίες στόχο έχουν την επιδερμική σύσφιξη, την βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού- κυτταρίτιδας και τη μείωση του τοπικού λίπους. Αυτές οι ουσίες έχουν την ιδιότητα να μπλοκάρουν την αποθήκευση λίπους και να ενεργοποιούν την λιπόλυση. Ενεργοποιούν την αποσυμφόρηση και την αποτοξίνωση και βοηθούν επίσης στη

Η Ορθομοριακή Διατροφή είναι η επιστήμη που στοχεύει στην ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού, χορηγώντας τους τα σωστά θρεπτικά στοιχεία – ορθά μόρια – που χρειάζονται ώστε να λειτουργούν σε κατάσταση υγείας. Όταν αυτό συμβαίνει, τότε όλο το σώμα – που αποτελείται από κύτταρα – είναι υγιές, χωρίς παθολογικά συμπτώματα, γεμάτο ενέργεια και ευεξία.
Για να επιτευχθεί, αλλά και για να διατηρηθεί η καλή λειτουργία του οργανισμού χρειάζεται σωστή θρέψη, αποτοξίνωση και ανανέωση των κυττάρων. Επίσης, θα πρέπει να του παρέχουμε τις σωστές ενεργειακές πληροφορίες. Η τροφή, το νερό, ο αέρας, αλλά και οι θετικές ή αρνητικές σκέψεις, επηρεάζουν τον οργανισμό προκαλώντας χαμηλά ή υψηλά επίπεδα υγείας. Ο τρόπος που τον επηρεάζουν περνά μέσα από 5 πύλες – καταστάσεις - που είναι κοινές για όλους τους ανθρώπους και αποτελούν τα 5 Θεμέλια της Ορθομοριακής Διατροφής.
Η Ορθομοριακή Διατροφή και η εφαρμογή της η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική επιτρέπει σε κάθε άλλη μέθοδο - συμβατική ιατρική και εναλλακτικές θεραπείες - να έχουν πιο γρήγορα αποτελέσματα. Δρα όχι μόνο θεραπευτικά, αλλά και προληπτικά, που είναι και το πιο βασικό.
Χρησιμοποιεί συγκεκριμένα διαγνωστικά εργαλεία

Η τεχνολογία Cavitation RF είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους.
Αποτελεί την πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα. Πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Η θεραπεία κυτταρίτιδας, χαλάρωσης και τοπικού πάχους απασχολεί πολλούς από μας και με την νέα

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία