Η Ορθομοριακή Διατροφή είναι η επιστήμη που στοχεύει στην ανανέωση των κυττάρων του οργανισμού, χορηγώντας τους τα σωστά θρεπτικά στοιχεία – ορθά μόρια – που χρειάζονται ώστε να λειτουργούν σε κατάσταση υγείας. Όταν αυτό συμβαίνει, τότε όλο το σώμα – που αποτελείται από κύτταρα – είναι υγιές, χωρίς παθολογικά συμπτώματα, γεμάτο ενέργεια και ευεξία.
Για να επιτευχθεί, αλλά και για να διατηρηθεί η καλή λειτουργία του οργανισμού χρειάζεται σωστή θρέψη, αποτοξίνωση και ανανέωση των κυττάρων. Επίσης, θα πρέπει να του παρέχουμε τις σωστές ενεργειακές πληροφορίες. Η τροφή, το νερό, ο αέρας, αλλά και οι θετικές ή αρνητικές σκέψεις, επηρεάζουν τον οργανισμό προκαλώντας χαμηλά ή υψηλά επίπεδα υγείας. Ο τρόπος που τον επηρεάζουν περνά μέσα από 5 πύλες – καταστάσεις - που είναι κοινές για όλους τους ανθρώπους και αποτελούν τα 5 Θεμέλια της Ορθομοριακής Διατροφής.
Η Ορθομοριακή Διατροφή και η εφαρμογή της η Ορθομοριακή Διατροφική Ιατρική επιτρέπει σε κάθε άλλη μέθοδο - συμβατική ιατρική και εναλλακτικές θεραπείες - να έχουν πιο γρήγορα αποτελέσματα. Δρα όχι μόνο θεραπευτικά, αλλά και προληπτικά, που είναι και το πιο βασικό.
Χρησιμοποιεί συγκεκριμένα διαγνωστικά εργαλεία

Η τεχνολογία Cavitation RF είναι ευρέως διαδεδομένη ως η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την απώλεια του τοπικού πάχους.
Αποτελεί την πιο νέα και πρωτοποριακή θεραπεία κυτταρίτιδας και λιπογλυπτικής σώματος που υπάρχει σήμερα. Πραγματοποιείται αναίμακτα-χωρίς νυστέρι, στοχεύει στην αποδόμηση των λιποκυττάρων και εγγυάται την άμεση απώλεια πόντων από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Η θεραπεία κυτταρίτιδας, χαλάρωσης και τοπικού πάχους απασχολεί πολλούς από μας και με την νέα

Στο σώμα η μεσοθεραπεία εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα για την μείωση του τοπικού πάχους και κατά της κυτταρίτιδας. Ενεργοποιεί την λιπόλυση στην περιοχή που εγχύονται οι δραστικές ουσίες και επιτυγχάνει βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και ανόρθωση βελτιώνοντας παράλληλα το σφρίγος και τον τόνο του δέρματος του σώματος. Η μεσοθεραπεία σώματος είναι η μέθοδος κατά την οποία διοχετεύονται στον υποδόριο ιστό ουσίες όπως η L-Carnitine, Caffeine, Artichochevitamines, οι οποίες στόχο έχουν την επιδερμική σύσφιξη, την βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού- κυτταρίτιδας και τη μείωση του τοπικού λίπους. Αυτές οι ουσίες έχουν την ιδιότητα να μπλοκάρουν την αποθήκευση λίπους και να ενεργοποιούν την λιπόλυση. Ενεργοποιούν την αποσυμφόρηση και την αποτοξίνωση και βοηθούν επίσης στη

Τοπικό πάχος σε κοιλιά, ψωμάκια που προεξέχουν, αφύσικα παχουλές γάμπες και αντιαισθητικά love handles γύρω από τη μέση…
Μέχρι και σήμερα ο πιο διαδεδομένος και αποτελεσματικός τρόπος που έχουμε για να απαλλαγούμε από το δύσκολο και επίμονο λίπος τοπικά εξαιτίας της συσσώρευσης λιποκυττάρων, είναι η λιποαναρρόφηση.
Πλέον όσοι θέλουμε κάτι μη επεμβατικό έχουμε μια πρωτοποριακή εναλλακτική. Το τελευταίο διάστημα η καινούρια μέθοδος που εμφανίζεται ως ό,τι πιο επαναστατικό υπάρχει και η οποία δίνει λύση στο πρόβλημα μη χειρουργικά, μη επεμβατικά και ανώδυνα είναι η κρυολιπόλυση.

Dr Σπυρίδων Βλάχος

Ο Dr Σπυρίδων Βλάχος είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 1996.

Έχει λάβει το Διδακτορικό του δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Περισσότερα

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα 12:00 - 20:00
Τρίτη 12:00 - 20:00
Τετάρτη 12:00 - 20:00
Πέμπτη 12:00 - 20:00
Παρασκευή 12:00 - 20:00
Σάββατο ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Επικοινωνία

Για την επικοινωνία με το ιατρείο μας, χρησιμοποιήστε είτε τη φόρμα επικοινωνίας είτε έναν απο τους παρακάτω τρόπους:

Τηλ.          : +30 210 8828402
Mail           : hello@soyoucult.com
Διεύθυνση :
Ζαΐμη 37 - Τ.Κ. 10682 - Αθήνα
Socials       :

 

 

Τοποθεσία